Vjacseszlav Vologyin, a Duma elnöke saját Telegram csatornáján azt a megjegyzést tette, hogy „Ukrajna, mint állam elvesztette a képességét arra, hogy létezzen.”


Oroszország „törvényes” célpontnak tekinti az amerikai műholdakat, ha azok támogatást nyújtanak az ukrán hadseregnek – jelentette ki Konsztantyin Voroncov, az orosz külügy fegyverkontroll osztályának egyik vezetője.


Mihail Resetnyikov orosz gazdaságfejlesztési miniszter szerint az orosz gazdaság a vártnál sikeresebben adaptálódik az új helyzethez és 2022 utolsó negyedévében már növekedés lesz.


Annak fényében, hogy pénzmosás miatt vádat emeltek ellene, Izraeli útlevele birtokában Litvániába, majd Izraelbe távozott Kszenyija Szobcsak, orosz ellenzéki médiaszemélyiség. Kszenyija Szobcsak korábban tagadta, hogy izraeli állampolgársága lenne.

Szobcsak cégének gazdasági igazgatóját, Kirill Szuhanovot letartóztatták két hónapra.


Herszonban gránáttámadást hajtottak végre egy rendőrőrs ellen. A városban olyan plakátok jelentek meg, melyek az Ukrán Felkelő Hadsereg második világháborúban a lengyelek ellen elkövetett népirtására emlékeztetnek: mondván, megölnek mindenkit és a gyerekeiket is, akik kollaboránsok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük